2109953195 Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη technopeak22@gmail.com
 
 
 
 
 
 
TECHNOPEAK
Συνεργείο Αυτοκινήτων | Ηλιούπολη Αθήνα
 
 

Η πολυετής μας εμπειρία στα αυτοκίνητα Mazda & Toyota καθώς και στα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε τεχνικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες που μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα αυτό. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης για όλων των ειδών αυτοκινήτων με άριστα αποτελέσματα.

 

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Technopeak, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της συνολικής φροντίδας για το αυτοκίνητό σας. Αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή του οχήματός σας θα λειτουργεί στο ύψος των προσδοκιών σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
Διαγνωστικός Έλεγχος
 
Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εντοπίσουμε οποιεσδήποτε πιθανές προβληματικές περιοχές στο αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική επισκευή.
 
 
 
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 
Αναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία του οχήματός σας για τον έλεγχο ΚΤΕΟ, βεβαιώνοντας ότι πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 
 
 
Service Κλιματιστικού
 
Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων κλιματισμού, εξασφαλίζοντας έτσι την άνεση και την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού σας.
 
 
 
Αλλαγή Αμορτισέρ
 
Με εξειδίκευση στις μάρκες Mazda και Toyota, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάσταση αμορτισέρ με εξειδικευμένα ανταλλακτικά.
 
 
 
 
 
 
 
Γενικό Service
 
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικού service που περιλαμβάνουν αλλαγή λαδιών, φίλτρων, έλεγχο και ρύθμιση των κυριότερων συστημάτων.
 
 
 
Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
 
Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τα αυτοκίνητα Mazda και Toyota, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και τη συμβατότητα.
 
 
 
Επισκευές Κινητήρων
 
Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στις επισκευές κινητήρων, επαναφέροντας την απόδοση και την αξιοπιστία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
Αλλαγή Φρένων
 
Αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάσταση φρένων με ποιοτικά ανταλλακτικά για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του συστήματος φρεναρίσματος.
 
 
 
 
 

Εμπιστευθείτε μας

για την ολοκληρωμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Στο Technopeak, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας,
εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του οχήματός σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

technopeak22@gmail.com

 
 

2109953195

 
 

Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη